StoLotusan

Een zelfreinigende gevelafwerking.

Lotus laat na elke regen nu droog en schoon. Druppels waterstroom vaststelling van de ballen en met hem weg te nemen , terwijl vuil deeltjes. Deze Lotus -effect®, In de loop van miljoenen jaren van bewezen “uitvinding” van de natuur , werd overgedragen aan de ontwikkeling van de bionische gevel verf.

Resultaat: gevels blijven schoon en mooi – onzuiverheden druipt van de regen.

Het probleem met een normale gevel kleuren: Na verloop van tijd , de gevel is veel om vervuiling te zien. Vooral op de zijkanten van gebouwen wordt blootgesteld aan weersinvloeden , zorgen voor voldoende vocht en voedingsstoffen in het sediment onzuiverheden ideale voedingsbodem voor bacteriën .

StoLotusan Color Effects en Color StoLotusan G

StoLotusan Kleur microstructuur van het oppervlak . Deze zeer vermindert het contactvlak van deeltjes vuil en water. Het oppervlak is zeer hydrofoob . Regen druppels Stream Down nu en inhoudingen met elkaar verbonden zonder problemen vuildeeltjes. Minimale gevoeligheid voor besmetting aanzienlijk zelfreinigend effect van regen perfecte bescherming, vooral voor de gebouwen zwaar blootgesteld aan de weersomstandigheden uitstekende weerstand tegen weersinvloeden en strepen is stabiel ten opzichte van UV-straling eenvoudige verwerking zeer goede doorlaatbaarheid van waterdamp en CO2 matte afwerking in wit en vele tinten StoColor octrooi.

StoLotusan Color G is een uitstekende bescherming tegen aanvallen van schimmels en algen.

Neem contact op
Bekijk alle diensten