Schilderwerk

Meer dan een simpel kleurtje om je woning of bedrijfspand een mooie uitstraling te geven.

Bij schilderwerk komt meer kijken dan simpel een kleurtje om uw woning/bedrijfspand een mooie uitstraling te geven. Natuurlijk is uitstraling een belangrijk aspect, maar onderhoud geeft u de mogelijkheid om langer te genieten van deze uitstraling. Lacet schilderwerken combineert deze aspecten voor jarenlang plezier!


Schilderwerken buiten

Met name bij schilderwerken aan de buitenkant van uw pand zijn de juiste keuzes bepalend voor het behoud van uw woning/bedrijfspand. Het schilderwerk heeft namelijk veel te lijden door de wisselende weersomstandigheden. Voor optimaal resultaat is voorbehandeling even belangrijk dan het uiteindelijk opbrengen van de verf.

Om dit resultaat te bereiken werken wij met een stapsgewijs verfsysteem:
– Het reinigen zoals verwijderen van oude verflagen;
– Houtwerk repareren (scheuren/naden/houtrot) en beglazingen nazien;
– Voorbehandelen zoals schuren, ontvetten en afplakken;
– Afwerking met grondverf en uiteindelijk het lakken;

Na de afwerking is onderhoud van groot belang. U kunt hierbij denken aan regelmatig schoon- maken, periodiek controleren en repareren van slechte plekken.

Schilderwerken binnen

Het schilderwerk aan de binnenkant van uw pand heeft minder te lijden dan de buitenzijde. Dit heeft natuurlijk geen invloed op de zorg van schilderwerk dat wij bieden. In uw woning/ bedrijfspand is de wandafwerking een verfraaiing van uw omgeving. Het is belangrijk om een geheel te creëren met uw interieur. Naast het schilderen van uw wanden aan de binnenzijde kunt u ook kiezen Voor stucen (als basisondergrond), behangen, glasweefsel, kroonlijsten, en
dergelijke. voor meer toelichting over deze wandafwerkingen.

Kleuradvies

Kleur is een kwestie van smaak. Hier bestaat geen twijfel over. Het combineren van kleuren en uiteindelijk de keuze voor een bepaalde tint heeft veel invloed in de verfraaiing van de ruimte. Het is soms moeilijk om te bepalen of specifieke kleuren op papier het juiste resultaat bereikt op de muren. Wij helpen u met het maken van de keuze door onafhankelijk advies te bieden gebaseerd op uw smaak. Kleuradvies geldt voor schilderwerk buiten en binnen.

Neem contact op
Bekijk alle diensten