Beton Ciré en Beal-mortex

Een nieuwe manier van wandbewerking, hiermee krijgt uw muur een luxe betonlook.

Beton Ciré is op veel plaatsen in het huis te gebruiken. Zo is Beton Ciré geschikt voor keukens, aanrechtbladen, vloer meubels, trappen, toilet en badkamers. De mogelijkheden voor een Betonlook afwerking zijn eindeloos. Zo is het ook mogelijk om een schouw van een mooie betonlook uitstraling te voorzien.

De meest belangrijke eigenschappen, waardoor dit product zo populair is:

  • Krachtige, industriële uitstraling
  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Watervast
  • Weinig onderhoud

Beal mortex is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beal mortex is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel vloeren en wanden. En het mooiste is dat er geen voegen nodig zijn! Schoonmaak en onderhoud wordt daardoor veel eenvoudiger.

Beal mortex biedt een waaier aan mogelijkheden en afwerkingen; de grenzen stel je zelf. Het geeft je ruimten een uniek en persoonlijk karakter, dankzij de verschillende texturen (grof, middel of fijn), de grote verscheidenheid aan kleuren, de verschillende vernisafwerkingen (mat, satijn of hoogglans). De ambachtelijke verwerking maakt dat elke afwerking zo mogelijk nog unieker en exclusiever oogt. Geen resultaat is te evenaren, geen twee oppervlakken zijn gelijk.

Wat voor ons telt is het eindresultaat. In onze zoektocht naar een optimaal, veelzijdig en hoogwaardig product,dat lang meegaat en dat zich voegt naar jouw behoeften, hebben we een evenwicht gevonden tussen hardheid en flexibiliteit. Wat houdt dat in? Ons product is geschikt voor de afwerking van elk mogelijk oppervlak, hoe groot ook, als één doorlopende coating, zonder naden en zonder scheuren. Zo voorkomen we vuilophoping en wordt reinigen en desinfecteren een stuk gemakkelijker, zodat we de ruimte beter vrij kunnen houden van ziektekiemen en bacteriën. Bovendien heeft microcement een hoge weerstand, zowel tegen intensief gebruik in loopzones als tegen het contact met schoonmaakmiddelen. Vandaar dat het veel wordt toegepast in badkamers en keukens.

Neem contact op
Bekijk alle diensten